Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΓΚΜΠΥ 2014




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΓΚΜΠΥ 2014
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ κος Ευαγγελος Σταμος, ο Κομισσαριος της Ελληνικης Ομοσπονδιας Ραγκμπυ κος Αργιανιδης Παναγιωτης και ο κος Ναπολεων Αναγνωστου Μέλος του Δ.Σ. και γιατρος των Εθνικών Ομάδων Ραγκμπυ ευχαριστεί για την προσωπική συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 13-09-2013, τον Δημαρχο Θεσσαλονικης κο Μπουτάρη Ιωαννη και τον Αντιδήμαρχο Ποιοτητας Ζωης Δήμου Θεσσαλονικης κο Ζέρβα Κωσταντινο. Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα συζητηθηκαν προτάσεις και σκέψεις για την ανάπτυξη και προβολή του Ράγκμπυ στο πλαισιο διοργανωσης του Πανευρωπαικου Πρωταθλήματος Ραγκμπυ στην Θεσσαλονίκη.
           Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως ύστερα από τις άοκνες προσπάθειες του Πρόεδρου της κ. Ευάγγελου Στάμου κατάφερε η Θεσσαλονίκη να της ανατεθεί από το σύνολο των χωρών-μελών της FIRA-AER RUGBY (Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ράγκμπυ) στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο όλων των Χωρών μελών της που έλαβε χώρα  στις 6 – 7 Ιουλίου 2013 στη Σουηδία, ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RUGBY 7s Division B South 2014   τον Μαη του 2014.
Στο Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 10 Ευρωπαϊκές  Χώρες  (Ελλάδα, Ελβετια, Αυστρια, Μονακό, Ουγγαρία, Κροατία, Τουρκία, Βουλγαρία, Βοσνια Ερζεγοβίνη, Λουξεμβούργο) με τις Εθνικές τους Ομάδες .
Επιπλέον θα παρευρεθούν
·         Ο Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκης Ομοσπονδίας (FIRA-AER) – ΡΟΥΜΑΝΙΑ
·         O Επίτιμος Πρόεδρος της  Πανευρ. Ομοσπονδίας ( FIRA –AER) – ΓΑΛΛΙΑ
·         Ο Αντιπροεδρος της Πανευρ. Ομοσπονδίας (FIRA –AER) – ΙΣΠΑΝΙΑ
Η διοργάνωση έχει επίσημο χαρακτήρα Πανευρωπαίκου Πρωταθλήματος και η Τελετή Έναρξης καθώς και το σύνολο των αγώνων και οι απονομές  θα  μεταδοθούν από το Ευρωπαϊκο διαδικτυακό κανάλι της FIRA-AER παγκοσμίως και δημοσιογράφοι από την κρατική τηλεόραση κάθε χώρας που συμμετάσχει θα έχουν άμεση μετάδοση της διοργάνωσης.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ έχει καταρτίσει οργανόγραμμα για την επιτυχή διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο περιλαμβάνει επιγραμματικά:
1.     Τελετή Έναρξης  με τη συμμετοχή νέων εθελοντών από όλα τα σχολεία της Θεσσαλονίκης και τους οργανισμούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν π.χ. Α.Π.Θ. , Πανεπιστήμιο Μακεδονία, Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης κ.α.
2.     Διεξαγωγή των αγώνων σε γήπεδο Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο για όλους.
3.     Απονομές μεταλλίων από θεσμικά όργανα της πόλης της Θεσσαλονίκης.
4.     Φιλοξενία ομάδων σε Ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης (10 χώρες με 15μελής αποστολές, οι θεσμικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι).
5.     Ξεναγήσεις σε μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
6.     Γεύματα σε εστιατόρια της πόλης για την καλύτερη προώθηση της Ελληνικής γαστονομίας και οινοπαραγωγής.
7.     Τελετή Λήξης Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος - Δεξίωση. (Με τη συμμετοχή παραδοσιακών και σύγχρονων χορευτικών και μουσικών σχημάτων της πόλης)

Για την αρτιότερη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εχουμε επιτυχει  μια στενή συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδιαιτέρως. Για το λόγο αυτό σας ευχαριστούμε θερμώς για την παραχώρηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκπυ της πλατείας Αριστοτέλους την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 από τις 18:30 έως τις 20.30 για να πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του Ράγκμπυ, που αποτελεί νέο ολυμπιακό άθλημα.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Εθνική Ομάδα Ράγκπυ, όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης καθώς και αθλητές διεθνούς κύρους σε μια προσπάθεια να γίνει ευρέως γνωστό το άθλημα και να κοινοποιηθεί η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ στη Θεσσαλονίκη.
Συνάμα ευχαριστούμε για το γεγονός ότι η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκπυ ετέθη υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του φορέα Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 ως κορύφωση των εκδηλώσεων σας ούτως ώστε και θα πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή προώθηση της πόλης μέσα από τα στάδια, τα πολιτιστικά μνημεία, την γαστρονομία και την φιλοξενία της .
Η εμπειρία και το θέαμα που θα παρακολουθήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης  είναι μοναδικό και σίγουρα θα παραμείνει ανεξίτηλο κομμάτι στις καρδιές τους. Θέλουμε την στήριξη των Ελλήνων Φιλάθλων για την Εθνική μας Ομάδα και ευχόμαστε να αποτελέσετε σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης.
Για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας και θα ήταν τιμή να έχουμε την χαρά της συνεργασίας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ρ.
Στάμος Ευάγγελος
Argianidis Panagiotis
Commissionaire
Genaral Secretary – Technical Director
Hellas Rugby Union
Mob : 0030 6974 510 512
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H  Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ – Hellenic Federation Of RUGBY  (Ε.Ο.Ρ.) και ο  Δήμος Θεσσαλονίκης  μετά και την επίσημη αναγνώριση του Ράγκμπυ ως  Ολυμπιακό  Άθλημα και τη παρουσία αυτού , στους Ολυμπιακούς  Αγώνες του 2016 στo Rio de Janeiro της Βραζιλίας, προσκαλεί όλα τα παιδιά να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του Ράγκμπυ συμμετέχοντας ενεργά στις επιδείξεις του αθλήματος που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή   25 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.30 – 20.30 στην Κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους, όπου ένα τεράστιο  γήπεδο Ράγκμπυ θα δημιουργηθεί.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών & Γυναικών  Ελλάδας Ράγκμπυ, Σύλλογοι Ράγκμπυ από ολόκληρη την Ελλάδα και  θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά Αγώνων Ράγκμπυ 7s  σε μια προσπάθεια να γίνει ευρέως γνωστό το άθλημα και να κοινοποιηθεί η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ.  Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν απονομές μεταλλίων από θεσμικά όργανα της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Η εμπειρία και το θέαμα που θα παρακολουθήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης  είναι μοναδικό και σίγουρα θα παραμείνει ανεξίτηλο κομμάτι στις καρδιές τους. Θέλουμε την στήριξη των Ελλήνων Φιλάθλων για την Εθνική μας Ομάδα και ευχόμαστε να αποτελέσετε σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια παρουσίασης του Νέου Ολυμπιακού Αθλήματος.

Το Ράγκμπυ στηρίζεται  σε μια σειρά κοινωνικών και συναισθηματικών συλλήψεων  όπως το κουράγιο , η πίστη, το αθλητικό πνεύμα , η πειθαρχία και η ομαδική προσπάθεια. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ στην προσπάθεια της να αναζητήσει  και να ΄΄δημιουργήσει΄΄ τους νέους μελλοντικούς ήρωες του αθλήματος, να ανακαλύψει  τα νέα ΄΄ταλέντα΄΄ του Ράγκμπυ  σας προσκαλεί να δώσετε το παρόν σε αυτή την εκδήλωση και να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας  να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το Νέο Ολυμπιακό Άθλημα.
Με εκτίμηση
Argianidis Panagiotis
 Technical Director - Commissionaire
 Hellenic Federation of Rugby
 mob : 0030 6974 510 512
 email :
pargian81@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου