Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΤΑ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ'' ΜΑΣ

    Κάποιοι φαίνεται, θέλουν να δημιουργήσουν θέμα, εκεί που δεν υπάρχει.
    Κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να ‘’πουλήσουν’’ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΣΥΝΗ’’, για να ‘’κουκουλωσουν’’ τα μειονεκτηματα τους.
    Κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν τον ‘ΗΡΑΚΛΗ’’ ιδιωτικής χρήσεως και μάλιστα δικό τους.
    Αρχίζουν τις ‘’μαγκιές’’ τους, ( ‘’ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ’’ και άλλα διηγήματα ) θέλοντας φαίνεται να επισημάνουν την αόρατη παρουσία τους στην μέγιστη οικογένεια των Ηρακλειδέων.
    Καλύτερα θα ήταν, να προσπαθήσουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα, όλα όσα άφησαν πίσω τους κομματόσκυλα και μειωμένης συνείδησης άτομα, που θεώρησαν τον ΗΡΑΚΛΗ ’καλή περίπτωση’’ να τα ‘’οικονομήσουν’’ αλλα και να βγούν από την κοινωνική αφάνεια.
    Με πόνο ψυχής τα γράφω αυτά, παίρνοντας αφορμή από την ερμηνεία των όσων είπε ο Θ.Καράογλου στα εγκαίνια, στον Σαββίδη.
    Άκουσαν αυτά που ήθελαν να ακούσουν, δηλαδή πως ο Καράογλου ζήτησε την βοήθεια του Σαββίδη, και εννοείται του ΠΑΟΚ , για τον ΗΡΑΚΛΗ.
    Προφανώς έχουν πρόβλημα στην κατανόηση της Ελληνικής γλώσσας, και για αυτό βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα.
    Και μετά, αφού νομίζουν ότι άκουσαν αυτό που θέλανε να ακούσουν, αρχίζουν τα ‘’αού αού’’ και όποιον πάρει ο χάρος.
    Λεβεντόπαιδα, μην πουλάτε οπαδηλίκι, δεν περνάει. Μάθετε πρώτα να ΑΚΟΥΤΕ, μετά να ΚΡΙΝΕΤΕ και αργότερα να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ και να ΠΡΑΤΤΕΤΕ.
    Οργισμένος τα γράφω αυτά, από την πρόσφατη κόντρα.
    Και για να είμαστε εξηγημένοι, δεν παίρνω το μέρος του Καράογλου, δεν έχω λόγο να το κάνω.
    Θα έλεγα ότι ‘’παίρνω το μέρος του ΗΡΑΚΛΗ’’, αλλά πάντα είμαι ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
    Ακούστε καλύτερα το βίντεο που επισυνάπτεται, και πέστε μου εσείς, από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Καράογλου ζήτησε την βοήθεια του Σαββίδη για τον ΗΡΑΚΛΗ ?
    Και για να είμαστε εξηγημένοι, από τους συμπολίτες μας, δεν χρειαζόμαστε καμμία βοήθεια, ούτε και την θέλουμε, μαύρη, κίτρινη ή άλλου χρώματος. Εμείς είμαστε ΗΡΑΚΛΗΣ, και αυτό τα λέει όλα.
    Κόφτε λοιπόν την ‘’κόντρα’’ και τις ανακοινώσεις, γιατί έχετε πιο σπουδαία δουλειά να κάνετε.
    Και σας τα λέει αυτά ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Λεπτομέρειες περιττές.
    Και για να σας θυμίσω τις περίφημες ‘’βοήθειες’’, σας βάζω και ακόμα ένα βίντεο, από το παρασκήνιο της προσπάθειας εξαφάνισης του ΗΡΑΚΛΗ. Μόνο που δεν ήταν ‘’παρασκήνιο’’ αλλά ‘’προσκήνιο’’, αφού τα έγραφαν ΟΛΕΣ οι εφημερίδες.
    Φυσικά, για αυτούς το όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ δεν σημαίνει τίποτα, αλλά σημαίνει πολλά η περιουσία του και σε αυτήν απέβλεπαν και αποβλέπουν ακόμα, το πώς θα την ‘’φάνε’’.
    Ας αφήσουμε λοιπόν τις σαχλαμάρες, και ας προσπαθήσουμε να φέρουμε τον ΗΡΑΚΛΗ πάλι στην φυσική του θέση, στην θέση που του ΑΝΗΚΕΙ. Γιατί, συμφωνώ με το σύνθημα των ‘’άσπονδων΄΄ άντιπάλων μας, το ‘’ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ’’. Μόνο που αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τον ΗΡΑΚΛΗ !
Ανδρέας.

Οργή του Ηρακλή για τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης
    Η προτροπή του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρου Καράογλου, προς τον Ιβάν Σαββίδη για να βοηθήσει και τον Ηρακλή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας.
    Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, παραβρέθηκε στο Μακεδονία Παλλάς σε εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη και τον προέτρεψε να βοηθήσει και τον Ηρακλή.
    Αυτό προκάλεσε την την οργισμένη αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ:
    ''Ο  πόλεμος και ο διωγμός που βιώνει ο σύλλογος μας τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησε με ένα σύνθημα: « Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ». Αυτό το σύνθημα μας κρατάει ζωντανούς σήμερα, παλεύοντας με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου.
    Για κάποιον που μοίραζε υποσχέσεις βοηθείας και διατυμπάνιζε την Ηρακληδοσύνη του, ειδικά πριν τις εκλογές, το σύνθημα έγινε «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα … δεν απαντώ, δεν ασχολούμαι, δεν υπάρχω...».
    Παρουσιάστηκε όμως χθες στο πανηγύρι που στήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Κατανοητό, υπουργός έγινε…. και σαν υπουργός προσπάθησε να θυμίσει πως σκέφτεται τον ΗΡΑΚΛΗ. Πως; Έγινε επαίτης  σε αυτούς που διαχρονικά, καταγεγραμμένα και ηχογραφημένα, προσπαθούν να διαλύσουν τον σύλλογο που φέρεται να αγαπά!!..
    Κύριε υπουργέ όντως για εμάς δεν υπάρχετε… Καληνύχτα.
    Μετά τιμής
   Διοικούσα επιτροπή
    ΓΣ  ΗΡΑΚΛΗΣ''
H απάντηση του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης στον Ηρακλή
    Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, απάντησε στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Ηρακλή τονίζοντας ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του.
 
"ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ

    Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, σχετικά με όσα φέρεται να ανέφερε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τον Ηρακλή, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή εγκαινίων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: 
    Είναι προφανές πως κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και ανακοινώσεις, προτού ρωτήσουν και μάθουν τι ακριβώς συνέβη.
    Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές πως κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός ανέφερε ότι πέρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν και άλλες εξίσου ιστορικές ομάδες όπως είναι για παράδειγμα ο Ηρακλής - o οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου είναι η ομάδα της καρδιάς του-, ο Άρης, αλλά και ο Απόλλων Καλαμαριάς, που αξίζουν την αγάπη και το σεβασμό όλων των Θεσσαλονικέων. 
    Η διαστρέβλωση των λεγομένων του Υπουργού, που εκ του πονηρού κάποιοι διοχετεύουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για δικούς τους λόγους, εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες και αποσκοπεί
αποκλειστικά στη δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων για το πρόσωπο του κ. Καράογλου. 
    Κάποιοι φαίνεται πως ξεχνούν πολύ γρήγορα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου