Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
thessalonikimaxibasketball.gr - maxibasketballthessaloniki2013.gr
Στις 139 και προχωράμε!

    Απέμειναν 114 μέρες μέχρι την έναρξη του 12ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MAXIBASKETBALL της Θεσσαλονίκης (12- 21 Ιουλίου) και οι συμμετοχές έχουν φτάσει αισίως τις 139.
    Ο κύκλος των συμμετοχών δεν έχει κλείσει ακόμη. Ειδικά για τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο, αναμένεται ένα μεγάλο κύμα συμμετοχών, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός νέου ρεκόρ που θα καταρρίψει το προηγούμενο των 161, στο «Παγκόσμιο» του Νατάλ, στη Βραζιλία, για το 2011.
    Οι προετοιμασίες για την καλύτερη οργάνωση του «Παγκοσμίου», ισομεγέθης μιας διοργάνωσης… ολυμπιακών διαστάσεων, με δεδομένο ότι θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες (ίσως και 500) αγώνες, σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε εξέλιξη, με προεξάρχοντα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και τα μέλη των αρμόδιων επιτροπών (συμμετοχών, εγκαταστάσεων και άλλες).
Το «Παγκόσμιο» στο Βελιγράδι και τη Σόφια
    Το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης βρίσκεται στο πλευρό της μεγάλης προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MAXIBASKETBALL της Θεσσαλονίκης (12-21 Ιουλίου) και συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή της.
    Ο υπουργός Θόδωρος Καράογλου, με αφορμή τουριστικές εκθέσεις στο Βελιγράδι και τη Σόφια, συμπεριέλαβε το πρόγραμμα της ελληνικής συμμετοχής το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
    Γιουγκοσλάβοι και Βούλγαροι, καθώς και οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου ενημερώθηκαν σχετικά με τη μεγάλη διοργάνωση που ήδη έχει καταγράψει ενθουσιώδη συμμετοχή από την Ευρώπη και την Αμερική και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ακόμη βετεράνων από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου