Η λίστα ιστολογίων μου

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

121 και προχωράμε!
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
thessalonikimaxibasketball.gr
    Το κοντέρ γράφει… 121! Τόσες είναι μέχρι σήμερα οι συμμετοχές για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της Θεσσαλονίκης (12-21 Ιουλίου). Οι προβλέψεις για την ενθουσιώδη συμμετοχή επαληθεύτηκαν. Πέντε μήνες πριν το τζάμπολ 121 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και έπεται εντυπωσιακή συνέχεια με το φινάλε να προμηνύει ένα νέο ρεκόρ. Δηλαδή, να λάβουν τελικά μέρος περισσότερες από τις 161 ομάδες που συναγωνίστηκαν στο «Παγκόσμιο» του Νατάλ, της Βραζιλίας.
    Ανάμεσα σ΄ αυτές εντοπίζονται ομάδες από χώρες που δεν είχαν προκύψει σε προηγούμενες διοργανώσεις, όπως στη Βραζιλία, το καλοκαίρι του 2011. Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε συμμετοχές από τις γειτονικές χώρες που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε μια μεγάλη διοργάνωση βετεράνων. Και βέβαια, πολλές ομάδες από τη Νότια Αμερική.
    Ο κύκλος των συμμετοχών άνοιξε τον Οκτώβριο και οι πρώτες ενδείξεις στοιχειοθετούν εντυπωσιακή παρουσία από όλα τα μήκη και τα πλάτη του παγκόσμιου μπασκετικού χάρτη, γεγονός που αποδεικνύει ότι Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη, αποτελούν ελκυστικό προορισμό για τον αθλητικό τουρισμό.
    Πάρτε λοιπόν μια γεύση από τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, στη δεύτερη στήλη ακολουθεί η ηλικιακή κατηγορία για άνδρες (Μ) και γυναίκες (F):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου